top of page
SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

RENDELÉS:

Minden héten a szállítási nap reggelétől lehet rendelést leadni a következő heti kiszállítási napra. ( Péntek, szombat és vasárnap a rákövetkező heti, hétfőn, kedden, szerdán az azonos heti kiszállítási napra lehet rendelni, vagyis nincs azonos napon rendelt és szállított rendelés.)

 

KISZÁLLÍTÁSI NAP:

 

minden héten PÉNTEK (kivéve, a nemzeti ünnepre vagy munkaszüneti napra esik). A változatás jogát fenntartjuk.

 

ÁTVÉTELI PONTOK:

 

A kiszállítási napon átvehetők a dobozok a pesti & budai átvételi pontokon 

 

NYÁRI SZEZON:

Pest — TELEP : 13:30-15:30 

FONTOS INFORMÁCIÓ

A pesti szállítási ponthoz rendeléshez a Kosár menünél a megrendelés összesítésnél válaszd szállítási címnek Magyarország - Pest opciót és itt tudod kiválasztani, hogy a TELEP legyen az átvételi helyszíne a rendelésnél.

Buda — BUDAPEST BAGEL - BUDA : 13:30-15:30 között

FONTOS INFORMÁCIÓ

A budai szállítási ponthoz rendeléshez a Kosár menünél a megrendelés összesítésnél válaszd szállítási címnek Magyarország - Budapest opciót és itt tudod kiválasztani, hogy házhoz szállítást vagy a Budapest Bagelt választod, mint átvételi pontot.

TÉLI SZEZON:

Buda — BUDAPEST BAGEL - BUDA : 13:30-16:30 között

FONTOS INFORMÁCIÓ

A budai szállítási ponthoz rendeléshez a Kosár menünél a megrendelés összesítésnél válaszd szállítási címnek Magyarország - Budapest opciót és itt tudod kiválasztani, hogy házhoz szállítást vagy a Budapest Bagelt választod mint átvételi pontot.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

 

A házhozszállítást Budapest és Cegléd közigazgatási határán belül mi magunk végezzük. Magyarország teljes területén lehet házhozszállítással kérni a megrendeléseket, a Fürgefutár fuvar szolgáltatáson keresztül házhoz valamint EASYBOX csomagautomatába.

 

Budapesten és Cegléden a kiszállítást nem futárcég, hanem mi végezzük, így logisztikai okokból kérünk titeket, hogy a megadott cím előtt találkozzatok velünk, itt tudjuk átadni a dobozokat, lépcsőházba/irodaházba nincs módunk felmenni. Amennyiben a kiszállítás idejében nem tartózkodsz épp a megadott címen, mondj egy biztonságos helyet: szomszéd, garázs, beugró, lépcsőház stb.- és otthagyhatjuk a dobozodat, ahol te később megtalálod. Nem csak otthonra, hanem munkahelyedre is kérheted a szállítást. A részleteket kérjük,hogy írd meg nekünk a megjegyzés rovatban.

Dobozaink limitált mennyiségben érhetőek el minden héten - előfordulhat, hogy egyes típusok elfogynak a rendelési időszak elején.

A Házhozszállítás díja

 

- Budapest közigazgatási határán belül +1500 Ft

- Cegléd közigazgatási határán belül +500 Ft

- Magyarország többi területére +2000 Ft

- EASYBOX csomagautomatába +1703 Ft

Amennyiben Ceglédi kiszállítással szeretnél rendelni kérünk, hogy írj nekünk a safarkert1983@gmail.vom email címre.

bottom of page